USKALLA INNOSTUA JA VALMENNUSMATKAT

 

Uskalla Innostua on itsensä kehittämisen ja johtamisen valmennusyhtiö. Uskalla Innostua on järjestänyt vuodesta 2007 asti valmennuksia, seminaareja ja valmennusmatkoja, jotka ovat auttaneet tuhansia suomalaisia viemään omaa elämäänsä eteenpäin ja saamaan sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässään aikaan haluamiaan tuloksia. Tiimimme missiona on rohkaista ihmisiä luottamaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa ja luoda mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle.

 

Yrityksemme tunnetaan maailman huippuvalmentajien ja –luennoitsijoiden, kuten Anthony Robbinsin, David Wolfen, Bob Proctorin ja Joseph McClendon III:n seminaareista ja tiimimme perustajan Ilkka Koppelomäen innostavista ja muutoksellisista valmennuksista. Asiakkaamme ovat onnellisempia, terveempiä, elinvoimaisempia, ja he tietävät, miten saavuttaa haluamansa elämässään.

 

Valmennusyrityksen on perustanut vuonna 2007 Ilkka Koppelomäki. Uskalla Innostua -tiimi toimii Helsingissä, Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella, Kajaanissa ja Joensuussa. Saamme jatkuvasti positiivista palautetta sekä asiakkailtamme että kansainvälisiltä puhujiltamme vaikuttavista tapahtumistamme ja seminaareistamme.

 

Tutustu valmennuksiimme ja tilaa maksuton viikkokirje itsesi kehittämiseen www.uskallainnostua.fi 

 

1/6