UNLEASH THE POWER WITHIN 

UPW_22.-25.10.2020.png

OHJELMA      SUOSITUKSET      PUHUJAT      HINTA JA VARAUS      SEMINAARIN TIEDOT      MAJOITUS JA LENNOT      OHJEET MATKAAN      KIELI: ENGLANTI

 

TONY ROBBINSIN NELJÄN PÄIVÄN ITSESI JOHTAMISEN JA KEHITTÄMISEN SEMINAARI, JOKA ON JÄRJESTETTY JO USEAMMAN VUOSIKYMMENEN AJAN YMPÄRI MAAILMAA. MONIPUOLINEN JA INTENSIIVINEN SEMINAARI ERI ELÄMÄN OSA-ALUEIDEN, ITSEVARMUUDEN JA TAVOITTEIDEN EDISTÄMISEEN. LÄHELLÄSI ON VARMASTI JOKU, JOKA ON KÄYNYT TÄMÄN SEMINAARIN JA HYÖTYNYT SIITÄ.  

Where the magic happens
“Tony Robbins is the ultimate life coach”
- André Agassi, tennistähti
 


TÄMÄ VIIKONLOPPU NOSTAA AJATUKSESI ITSESTÄSI JA MAHDOLLISUUKSISTASI

UUDELLE TASOLLE

 

Ota elämääsi uusi vaihde, jolla sinä luot haluamasi elämän! Koe elämyksellinen seminaari, opi uusia taitoja omien tunnetilojesi ja elämäsi hallitsemiseen, ota iso askel kohti tavoitteitasi! Unleash the Power Within auttaa sinut saavuttamaan elämän, jota sinä hallitset.

 

Ensimmäiseksi tulet oppimaan, kuinka voit poistaa pelot, jotka rajoittavat elämääsi. Toiseksi tulet oppimaan tapoja, joiden avulla sinä muutat elämääsi nyt. Kolmanneksi tulet oppimaan, kuinka voit saada fyysisen elinvoimaisuuden ja energian.

 

Me kaikki tiedämme, miltä tuntuu, kun kaikki sujuu oikein hyvin. Mutta entä sitten kun kaikki ei suju suunnitelmien mukaan?
 

Jo vuosikymmenten ajan huippu-urheilijat, yritysmaailman johtajat ja viihdemaailman tähdet ovat saaneet apua Tony Robbinsilta siihen, että he voivat olla koko ajan siinä tilassa, jossa voi saavuttaa mitä vain.
 

 

TÄMÄ ON TONY ROBBINSIN YKKÖSTAPAHTUMA, UNLEASH THE POWER WITHIN - SINUN MAHDOLLISUUTESI PÄÄSTÄ TONY ROBBINSIN HUIPPUVALMENNUKSEEN!

 

Tony Robbinsin suosittu ja dynaaminen seminaari, jossa pääset syventymään hienoimpiin tarjolla oleviin keinoihin paremman ja laadukkaamman elämän luomiseen. Pääset lähemmäksi tärkeimpiä tavoitteitasi ja myös lähemmäksi sellaista täydellistä elämää, jota sinä toivot ja jonka sinä ansaitset. Vain sinä tiedät mikä tekee sinun elämästäsi täydellisen.

 

Näiden neljän elämäsi opettavimman ja viihteellisimmän päivän aikana tulet selvittämään tarkasti mitä sinä oikeasti haluat ja tulet löytämään syyt siihen miksi et välttämättä kehity ja etene jokaisella elämäsi alueella. Tulet oppimaan miten voit muuttaa omat unelmasi todelliseksi.Kuvittele mitä kaikkea sinä voit saavuttaa elämässäsi…


 

1. PÄIVÄ – TONY ROBBINS LIVE

 

MUUTA RAJOITUKSESI VOIMAKSI

 

Ensimmäisenä päivänä opit löytämään sisääsi kätketyn voiman,jonka avulla voit muuttaa sekä lähestymisesi elämään ja myös elämäsi. Tämän voiman pääset kokemaan kävelemällä paljain jaloin kuumilla hiilillä, mutta vain jos haluat.

Tony Robbins auttaa sinua käyttämään pysäyttämätöntä rohkeutta, jolla selvität kaikki haasteet ja saavutat unelmasi nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Ensimmäisenä iltana opit:

 

 • Voittamaan esteet, jotka ovat menestymisesi tiellä

 • Muuttamaan välittömästi itsesi tunteellisesti, psyykkisesti ja fyysisesti voimakkaaseen tilaan

 • Tarkkailemaan fyysistä, henkistä ja tunteellista tilaasi ja saavuttamaan menestystä jollain tai jokaisella elämäsi osa-alueella

 

 

2. PÄIVÄ – JOSEPH McCLENDON LIVE - TONY VIDEOLLA

 

MUUTA UNELMASI TODEKSI

 

Miksi vain unelmoit, kun voit muuttaa kaikki unelmasi todeksi? Tony Robbins auttaa sinua selvittämään sen, mitä sinä haluat elämäsi jokaisella osa-alueella – kehostasi ihmissuhteisiin ja urasta talouteen.

 

Elä joka päivä nauttien ja opi:

 

 • Luomaan suurempia tunteita

 • Luomaan parempia suhteita henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässäsi

 • Innostamaan ympärilläsi olevia ihmisiä

 • Miten teet päätöksiä, jotka luovat tuloksia

 

 

3. PÄIVÄ - TONY ROBBINS LIVE

 

POISTA ELÄMÄÄSI RAJOITTAVAT TEKIJÄT - TRANSFORMATION DAY

 

Mitkä asiat rajoittavat elämääsi eniten? Tuntuuko sinusta, että kyllä joku muu tähän pystyy, mutta sinä et.

Tony Robbins auttaa sinua selvittämään unelmiesi elämää rajoittavat uskomukset ja muuttamaan ne sellaisiksi, että voit päästä lähemmäksi elämää, jota oikeasti haluat.

 

Tämän päivän aikana tehdään koko seminaariviikonlopun pisin harjoitus, joka kestää kokonaisuudessaan jopa neljä tuntia. Se on prosessi, jonka jälkeen voit kokea elämässäsi vähemmän rajoitu

 

 

4. PÄIVÄ – JOSEPH McCLENDON LIVE - TONY VIDEOLLA

 

LIVING HEALTH - MUUTA UNELIAISUUS ELINVOIMAKSI

 

Tunteesi ovat sidotut fyysiseen terveyteesi. Tee päätös siirtyä uuteen elämääsi energialla ja elinvoimalla! Fyysisen terveyden tärkeimpiä tekijöitä ovat ruokavaliomme ja elintapamme. Nykyään on vaikea tietää mikä on oikein ja mikä väärin, koska on niin useita oppeja.

Tony Robbins jakaa meille sen opin, jonka hän on saanut maailman johtavilta tutkijoilta. Opit arvostamaan terveyttäsi ja alat voimaan päivä päivältä terveemmin.

 

 

UUSILLA ELINTAVOILLA TULET HUOMAAMAAN MUUTOKSET PÄIVISSÄ, EI KUUKAUSISSA:

 

 • Nukut vähemmän kuin koskaan olet voinut kuvitella, mutta olet energisempi

 • Koet merkittävää painon laskua, mikäli olet ylipainoinen

 • Immuunisysteemisi vahvistuu ja yleiskuntosi paranee

 

Tulokset eivät synny itsestään, mutta ne alkavat siitä, kun otat 10 päivän haasteen omassa elämässäsi seminaarin jälkeen. Uskalla Innostua -tiimi on tukemassa sinua tässä haasteessa.

 

 


MITÄ MAAILMAN JOHTAVAT NÄYTTELIJÄT, URHEILIJAT, JOHTAJAT JA VALTIOIDEN PÄÄMIEHET SANOVAT TONY ROBBINSISTA


Mitä yhteistä on Grand Slam tennisvoittaja Serena Williamsilla, legendaarisella vaatesuunnittelija Donna Karanilla, entisellä Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonilla, Academy Award -näyttelijä Anthony Hopkinsilla ja johtajilla eri elämän osa-alueilla?

 

Haastavina aikoina he kaikki ovat kääntyneet Anthony Robbinsin puoleen noustakseen oman elämänsä seuraavalle tasolle.

 
1/4


MITÄ SUOMALAISET ASIAKKAAMME SANOVAT TONY ROBBINSISTA

“Robbinsin seminaari oli hieno kokemus! Kun tuntee 8000 ihmisen innostuksen ja tunteet ympärillään… sitä ei voi vaan kuvata sanoilla. Tutustuin itseeni syvemmin: tapasin pelkojani kasvokkain ja selvitin solmuja menneisyydestäni, jotka ovat vaikuttaneet päivittäiseen elämääni vuosikausien ajan minun edes tajuamatta sitä. Kävelin punaisena hehkuvan hiilimaton yli – fiilis tuon kokemuksen jälkeen oli tajunnanräjäyttävä! Mikä uskomaton voima meissä kaikissa onkaan sisällä, joka ikisen käsin kosketettavissa jos vain niin tahtoo. Innostumisesta hehkuva voima kantaa kaikilla elämän osa-alueilla pitkälle. Henkiset voimavarat ovat rajattomat ja niin myös ne asiat, mihin ihminen pystyy keskittäessään ajatuksensa, tunnetilansa, fysiikkansa ja sanansa oikein.”

Kaisa Jaakkola, elämäntapa- ja ravintovalmentaja, kirjailija, yrittäjä, vuoden 2006 Body Fitness SM 4.

 

 

“Huolimatta kritiikistäni, arvostan Robbinsia paljon. Hän oli ensimmäinen tämänkaltainen puhuja, jonka alue ulottui maailman muuttamisesta terveelliseen ruokavalioon niin, että kaikki osa-alueet olivat kiinteästi toinen toisensa tukena. Oli aika mielenkiintoista kuinka sama henkilö puhui  oman elämänsä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta ja siitä, miten sinun tulee liikkua ja syödä. Joku voisi tietysti kyseenalaistaa sen, että milläköhän asiantuntemuksella voi olla kaiken erikoisasiantuntija. Mutta omasta mielestäni viesti toimi. Ja koska se oli hyvin yksinkertainen, se tuntui uskottavalta. ”Mieti mitä haluat, ja keskity siihen. Tee se täydestä sydämestäsi ja äläkä tyydy mihinkään ok tasoon oman elämäsi kanssa. Ja kun olet saavuttanut sen, mitä haluat, auta muita, opeta muita ja tee hyvää muille ja ole mukana muuttamassa maailmaa sellaiseksi missä jokainen voi elää unelmiensa elämää”. - Heikki Pajunen, yritysvalmentaja

 

Tämä on osa yritysvalmentaja Heikki Pajusen blogitekstistä vuoden 2009 seminaarin jälkeen. Koko tekstin voit lukea Heikin kotisivuilta www.heikkipajunen.fi

 

 

 

“Tiimimme syksyn koulutuskohokohta oli Tony Robbinsin seminaarimatka. Haimme ja saimme uusia näkökulmia ja tuoretta tietoa alan parhaista käytännöistä niin valmennustyöhömme kuin itsemme kehittämiseen…”

 

Lue koko juttu CareerStorm Urapalvelut -tiimin reissusta vuoden 2011 seminaariin heidän omilta sivuiltaan http://www.urapalvelut.fi/rome.asp

 

“Anthony Robbins on yksi vaikuttavimmista ihmisistä, jota minulla on ollut kunnia kuulla ja nähdä. Olen osallistunut useisiin kymmeniin seminaareihin, joissa on ollut multimiljonäärejä luennoitsemassa ja kukaan heistä ei ole vakuuttanut minua yhtä paljon tiedolla ja tuloksilla kuin Tony. Robbins on soveltanut ja yhdistänyt tuhansia vuosia vanhoja menestymisen periaatteita sekä nykyajan psykologiaa ja tiedettä ja luonut filosofian, joka on yksi vakuuttavimmista elämänkatsomuksista mitä olen ikinä kuullut. Väitän, että jokainen joka seuraa niitä ohjeita/totuuksia, jotka Tony antaa, saavuttaa asiat mitä haluaa. Mutta, älä usko minua vaan kokeile itse.” – Juho Wickström, projektipäällikkö

 

“UPW ja Tony olivat jotain, mitä en olisi ikinä osannut odottaa!
Arvoa ei rahassa voi mitata!” – Helena Männis, baarimikko

 

Tony Robbins on auttanut minua kehittämään itseäni juuri semmoiseksi kuin haluan olla. Hänen työkalut ja koulutukset ovat positiivisesti vaikuttaneet elämäni kaikkiin osa-alueisiin. Tony on todella se henkilö, joka voi auttaa myös sinua saamaan juuri sen mitä haluat. Live with Passion!” – Sami Kankkunen, opiskelija

 

“Olen käynyt monilla luennoilla ja seminaareilla, ja aina poislähtiessäni fiilis tosi hyvä, mutta jo päivän parin päästä tunne onlaskenut samalle tasolle kuin missä se oli ollutkin. UPW ei olesellainen seminaari. Se muuttaa elämän suunnan! Tällä hetkelläseminaarista on kulunut jo lähes viikko, ja olen yhä niin energinen,että luulen seminaarin aika ajoin siirtyneen kotiini! Fiilis on niinmahtava, enkä usko sen siitä koskaan laskevan! Ei jos teen asioita,jotka saavat minut voimaan hyvin:) Seminaarilla opit ottamaanelämässäsi ohjat omiin käsiisi ja saat itsesi tuntemaan tuon samanabsoluuttisen varmuuden tilan. Siellä opit raivaamaan tekosyyt jauskomukset omien suorituksiesi ja saavutuksiesi edestä. Opit keinojaja strategioita, joiden avulla saat itsesi tuntemaan energiseksi jailoiseksi joka ikinen päivä! Opit kuinka asioita tehdään “MUST to do”sen sijaan, että ne ovat “should do”.”

– Tommi Vertanen, opiskelija

 

 

 


TONY ROBBINS ON YKSI MAAILMAN HALUTUIMMISTA,PARHAIMMISTA JA KALLEIMMISTA HENKILÖKOHTAISISTA VALMENTAJISTA
 

 

 

TONY ROBBINS - SAAVUTUKSIA JA TUNNUSTUKSIA

 

Yksi maailman kahdestasadasta bisnesgurusta

- Harvard Business Press - Top 200 Business Gurus

´

Yksi maailman merkittävimmistä ihmisystävistä

- Justice Byron White - one of the world’s “Outstanding Humanitarians”

 

Yksi maailman viidestäkymmenestä bisnesintellektuelleista

- Accenture - Top 50 Business Intellectuals in the World

 

Yksi kuudesta maailman bisnesjohtajasta

- American Express - Top Six Business Leaders in the World

 

Yksi kymmenestä maailman merkittävimmistä ihmisistä

- International Chamber of Commerce – Top 10 Outstanding People of World

Tony Robbins tuli tunnetuksi, kun hän kirjoitti kirjan Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement vuonna 1987. Kirjassaan hän kirjoitti mm. terveydestä, energiasta, pelkojen voittamisesta, vakuuttavasta kommunikoinnista ja ihmissuhteiden parantamisesta. 

 

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana Tony Robbinsista on tullut tunnustettu asiantuntija johtamisen psykologiassa, neuvotteluissa ja huippusuorituksissa. Hänen apuaan ovat tarvinneet johtajat kaikilla elämänaloilla – presidentit, poliittiset johtajat, monikansallisten yritysten johtajat, psykologit, huippu-urheilijat, maailmanluokan viihdyttäjät, opettajat ja vanhemmat.


Tony Robbins on vaikuttanut suoraan lähes 50 miljoonan ihmisen elämään 80 maasta.

 

 

 

HINTA JA VARAUS

 

Matkasi kokonaiskustannus riippuu siitä, minkä tasoisen liput haluat itsellesi. Tarkemmat tiedot lipuista ala puolella. - Säästät sitä enemmän mitä aikaisemmin ostat lippusi!

Osta lippu Unleash the Power Within -seminaariin tämän sivun tai tiimimme kautta, saat seuraavan bonuksen:

BONUS 1: LIPPU SAA MITÄ HALUAT -VALMENNUKSEEN (ovh. 390€)

DIAMOND - ON FLOOR WITH TONY


Istumapaikka Diamond-osiossa. Hinta sisältää erikoistervehdyksen Tonylta, oman sisäänkäynnin (Priority Access), yhden aterian (to-su) ja virvokkeita koko seminaarin ajaksi ja loistavat verkostoitumismahdollisuudet. 

Hinta ovelta 8660 €

GOLD - PERUSLIPPU


Sisäänpääsy tähän elämää muuttavaan 3,5 päivän seminaariin + Firewalk-experience + kurssimateriaali.

Hinta ovelta 2600 €

Lippujen hinta määräytyy järjestäjän määrittelemän lipun hinnan mukaan. Järjestäjä ilmoittaa lipun hinnat Englannin punnissa. Varaamme oikeiden muuttaa tarjoushintaa tarjouksen aikana, jos punnan kurssi muuttuu oleellisesti. 

 

ARVIO KOKONAISKUSTANNUKSESTA

 

Tässä laskelmassa olemme pyrkineet ottamaan huomioon kaikki matkaan kohdistuvat menot. Loppu summa on jotain, mitä matka todennäköisyydessä tulee vähintään maksamaan. Siltikin reissu on varmasti mahdollista tehdä myös pienemmillä kustannuksilla.

 

MATKAAN KOHDISTUVAT PÄÄKUSTANNUKSET:

 

Osallistumislippu - alkaen 650€

- Hinta laskettu tämän hetken tarjouksen mukaan
- Maksu tulee suorittaa kerralla varatessa tai sovittuna useammassa erässä.

 

Lentolippu - alkaen 60€ menopaluu

- Maksu ostettaessa, varaus suositeltu mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Voit varata haluamasi lennot tai pyytää meitä järjestämään lennot sinulle / ryhmällesi.

 

Majoitus Birminghamissa - alkaen 50 eur / yö / hlö

- Suosittelemme olemaan paikan päällä seminaaria edeltävästä päivästä seminaaria seuraavaan päivään.

- Majoituksen hinta alkaen 250 euroa / 5 yötä / hlö vähintään kahden hengen huoneessa. Oletuksena, että useampi henkilö maksaa huoneesta.

 

Ruoka 

- Seminaaripaikalla on tarjolla ruokailuun vaihtoehtoja. Voit ottaa seminaariin mukaan haluamasi eväät.

 

Muut matkakustannukset

- Matkat Suomessa lentokentälle

- Matkat Lontoosta lentokentältä seminaaripaikalle Birminghamiin, edullisimmillaan vain muutamia kymppejä / suunta. Päivitämme tarkemman summan, kun selvitämme vaihtoehdot.

 

Muita mahdollisia kustannuksia

- nähtävyydet, tuliaiset (vaatii extrapäiviä matkaasi)

 

Yhteensä ilman ruokakustannuksia ja Suomessa tapahtuvia matkakuluja alk. 1010 €

 

Hinta perustuu arvioon ja riippuu siitä, milloin teet varauksesi. Mitä aikaisemmin päätät osallistua, niin sitä edullisemmaksi matkasi yleensä tulee. Autamme mielellämme sinua laskemaan todelliset kustannuksesi.

SR-reseller-color.png
 

 

SEMINAARIN TIEDOT

 

AJANKOHTA

 

Torstai 3.6.2021 - Sunnuntai 6.6.2021

 

KESTO


4 päivää, noin 50 tuntia

 

KIELI


Seminaarin kieli on englanti. Käytössä ei ole tulkkausta suomeksi. 

 

AIKATAULU


Torstai - rekisteröinti klo 9-12
Torstai - seminaari klo  12.00-24.00
Perjantai - seminaari klo 9.30-22.30
Lauantai - seminaari klo 9.30-23.00
Sunnuntai - seminaari 9.30-19.00 

 

Seminaari on intensiivinen kokonaisuus, jonka tarkempi aikataulu selviää ohjelman mukana. Haluamme, että osallistut koko kokonaisuuteen saadaksesi parhaimman hyödyn.

 

PAIKKA

Seminaari toteutuu virtuaalina 3.-6.6.2021. 

Alunperin paikkana oli:

Resorts Wolrd Birmingham Arena

Sijainti kartalla >

Seminaaripaikka sijaitsee Birminghamissa Englannissa, parin tunnin junamatkan päässä Lontoosta.

 

TÄRKEÄKSI HUOMIOKSI

The Unleash the Power Within program contains frequent coarse and adult language and themes and is recommended for attendees aged 16 years and over. Children aged between 10-16 years will be permitted on the provision that they have purchased a ticket and are accompanied by a parent or guardian at all times. Children below the age of 10 years will not be permitted into the event for any reason.

 
 

 

MAJOITUS JA LENNOT


 

MAJOITUS


Varaa majoituksesi ajoissa!

 

Suosittelemme majoittumista mahdollisimman lähelle seminaaripaikkaa, koska seminaaripäivät ovat pitkiä.

 

Suosittelemme varaamaan majoituksen heti kun varaat lipun, jotta ehdit saada mahdollisimman hyvän hinnan.
 


LENNOT

Englantiin lennät hyvin edullisesti. Katso edullisimmat lennot haluamasi lentoyhtiön tai hakupalvelun sivuilta.

 

Halutessasi järjestämme sinulle ja ryhmällesi lennot yhteistyössä matkatoimistomme kanssa. Sinulle edullisimmaksi tulee varata haluamasi lennot haluamillesi päiville itse.

 

Suosituksemme: Varaa lennot heti, kun olet päättänyt lähteä matkaan.

 

 


OHJEET MATKAAN

 

Olemme vuosien varrella keränneet huomioita siitä, mitä olisi hyvä tietää, kun osallistuu juuri tähän seminaariin.
 

 

OLEMME KOONNEET SINUA VARTEN INFOPAKETIN, JOSTA LÖYDÄT MM. 

 

 • valmistautumisohjeita seminaariin

 • tietoa päivien rakenteesta

 • miten huolehtia itsestäsi seminaarin aikana

 • miten löytää seminaari paikalle

 • miten liikkua Englannissa

 

Ohjeistus on koottu ajatellen myös sellaista ihmistä, joka ei ole koskaan ennen matkustanut yksin ulkomailla.

 

OLETKO VALMIS VARAAMAAN PAIKKASI TAI HALUATKO LISÄTIETOA MATKASTA?