Anthony Robbins's
DATE WITH DESTINY

AUSTRALIA 21.-26.5.2018

FLORIDA 6.-11.12.2018

LIPUT NYT MYYNNISSÄ  - VARAA PAIKKASI NYT!

   OHJELMA    SUOSITUKSET      PUHUJAT     HINTA JA VARAUS     SEMINAARIN TIEDOT     MAJOITUS JA LENNOT     OHJEET MATKAAN     KIELI: ENGLANTI


TONY ROBBINSIN KUUDEN PÄIVÄN ITSESI JOHTAMISEN JA KEHITTÄMISEN VALMENNUSSEMINAARI, JOTA PIDETÄÄN TONYN PARHAANA JATKOSEMINAARINA. INTENSIIVINEN KOULUTUS OMIEN ARVOJEN, ELÄMÄN TASAPAINON, JOHTAJUUDEN JA IHMISSUHTEIDEN KEHITTÄMISEEN.

 
“Tony Robbins is the ultimate life coach”
-André Agassi, tennistähti
 
 

 

KUUSI PÄIVÄÄ, JOIDEN AIKANA LUOT UUDEN TULEVAISUUTESI.


TULET OPPIMAAN ITSESTÄSI, KÄYTTÄYTYMISESTÄSI JA IHMISSUHTEISTA TAVALLA, JONKA TULET MUISTAMAAN AINA.

 

 

DAY 1: PREPARE FOR MASSIVE CHANGE! 

 

Understand the forces that control everything you think, every emotion you experience and every action you take. 

 

What you can expect to learn about:

 

 • Your model of the world, the driving forces in your life

 • The Triad, 3 Forces that shape All Human Emotions & Behaviors

 • The Science of the Six Human Needs

 • The Power of Choice
   

 

DAY 2: INTEGRATE FOUNDATIONS OF EMOTIONAL FITNESS


Discover once and for all what shapes your decisions and your destiny. Identify what creates pain and pleasure in your life and learn to create more pleasure. Develop the emotional muscle that will feed and strengthen your ability to meet your deepest needs.

 

What you can expect to learn about:

 

 • The Power of Virtues

 • Evaluations: How We Make Sense of the World

 • Your Destiny: The Study of Consequences

 • Primary Questions: The Principal Pattern That Shapes Your Life
   

 

DAY 3: NAVIGATE TOWARDS NEW HORIZONS

 

Become acutely aware of old conditioning and emotions that are causing you to veer “off track,” and learn how to instantly vanquish them and replace them with new, empowering emotional states. Learn what motivates you and what holds you back (you might be surprised)! 

 

You can discover:

 

 • Your Present Values and Rules

 • The Power of Language

 • Global Metaphors We Live By

 • Goal-Setting: Creating a Compelling Future
   

 

DAY 4: EMBRACE YOUR TRANSFORMATION

 

Discover exactly what you need to achieve your highest values–then develop a step-by-step process for aligning your beliefs, values, and experiences in a way that pulls you in the direction of your ultimate vision. 

 

You will:

 

 • Create Your New Empowering Values & Rules

 • Develop Your Mission Statement
   

 

DAY 5: EMBODY YOUR DESTINY

 

Imagine living every day with unbelievable clarity when everything you think, say, believe, feel, want and do is directed toward one powerful end. Imagine feeling that you are the master of your experience, totally in control of each moment of your life. 

 

You will learn to:

 

 • Learn from Sir John Templeton how to master distinctions

     to help you cultivate financial abundance

 • Learn how to master unconscious strategies for making

     money

 • Learn what causes scarcity in your life and create the beliefs,

     values and emotions that are essential to experiencing,
     maintaining and expanding wealth

 


DAY 6: REVOLUTIONIZE YOUR RELATIONSHIPS

 

Learn about the force that controls all relationships, how to connect at a deeper level, and how to either find and create a passionate relationship or reignite the passion in your current relationship. 
 

You can discover:

 

 • The Keys to Outstanding Relationships

 • Differences in Masculine and Feminine Energy

 • Relationship Vision

 • What You Want in an Ideal Mate

 • What Makes a Relationship Work vs. Pure Passion

   


MITÄ MAAILMAN JOHTAVAT NÄYTTELIJÄT, URHEILIJAT, JOHTAJAT JA VALTIOIDEN PÄÄMIEHET SANOVAT TONY ROBBINSISTA
 

 

Mitä yhteistä on Grand Slam tennisvoittaja Serena Williamsilla, legendaarisella vaatesuunnittelija Donna Karanilla, entisellä Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonilla, Academy Award -näyttelijä Anthony Hopkinsilla ja johtajilla eri elämän osa-alueilla?

 

Haastavina aikoina he kaikki ovat kääntyneet Anthony Robbinsin puoleen noustakseen oman elämänsä seuraavalle tasolle.

1/4

 

MITÄ SUOMALAISET ASIAKKAAMME SANOVAT TONY ROBBINSISTA

“Robbinsin seminaari oli hieno kokemus!. Kun tuntee 8000 ihmisen innostuksen ja tunteet ympärillään… sitä ei voi vaan kuvata sanoilla. Tutustuin itseeni syvemmin: tapasin pelkojani kasvokkain ja selvitin solmuja menneisyydestäni, jotka ovat vaikuttaneet päivittäiseen elämääni vuosikausien ajan minun edes tajuamatta sitä. Kävelin punaisena hehkuvan hiilimaton yli – fiilis tuon kokemuksen jälkeen oli tajunnanräjäyttävä! Mikä uskomaton voima meissä kaikissa onkaan sisällä, joka ikisen käsin kosketettavissa jos vain niin tahtoo. Innostumisesta hehkuva voima kantaa kaikilla elämän osa-alueilla pitkälle. Henkiset voimavarat ovat rajattomat ja niin myös ne asiat, mihin ihminen pystyy keskittäessään ajatuksensa, tunnetilansa, fysiikkansa ja sanansa oikein.”    - Kaisa Jaakkola, elämäntapa- ja ravintovalmentaja, yrittäjä, vuoden 2006 Body Fitness SM 4.
 

 

“Huolimatta kritiikistäni, arvostan Robbinsia paljon. Hän oli ensimmäinen tämänkaltainen puhuja, jonka alue ulottui maailman muuttamisesta terveelliseen ruokavalioon niin, että kaikki osa-alueet olivat kiinteästi toinen toisensa tukena. Oli aika mielenkiintoista kuinka sama henkilö puhui  oman elämänsä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta ja siitä, miten sinun tulee liikkua ja syödä. Joku voisi tietysti kyseenalaistaa sen, että milläköhän asiantuntemuksella voi olla kaiken erikoisasiantuntija. Mutta omasta mielestäni viesti toimi. Ja koska se oli hyvin yksinkertainen, se tuntui uskottavalta. ”Mieti mitä haluat, ja keskity siihen. Tee se täydestä sydämestäsi ja äläkä tyydy mihinkään ok tasoon oman elämäsi kanssa. Ja kun olet saavuttanut sen, mitä haluat, auta muita, opeta muita ja tee hyvää muille ja ole mukana muuttamassa maailmaa sellaiseksi missä jokainen voi elää unelmiensa elämää”. - Heikki Pajunen, yritysvalmentaja

 

Tämä on osa yritysvalmentaja Heikki Pajusen blogitekstistä vuoden 2009 seminaarin jälkeen. Koko tekstin voit lukea Heikin kotisivuilta www.heikkipajunen.fi


 

“Tiimimme syksyn koulutuskohokohta oli Tony Robbinsin seminaarimatka. Haimme ja saimme uusia näkökulmia ja tuoretta tietoa alan parhaista käytännöistä niin valmennustyöhömme kuin itsemme kehittämiseen…”

 

Lue koko juttu CareerStorm Urapalvelut tiimin reissusta vuoden 2011 seminaariin heidän omilta sivuiltaan http://www.urapalvelut.fi/rome.asp.

 

“Anthony Robbins on yksi vaikuttavimmista ihmisistä, jota minulla on ollut kunnia kuulla ja nähdä. Olen osallistunut useisiin kymmeniin seminaareihin, joissa on ollut multimiljonäärejä luennoitsemassa ja kukaan heistä ei ole vakuuttanut minua yhtä paljon tiedolla ja tuloksilla kuin Tony. Robbins on soveltanut ja yhdistänyt tuhansia vuosia vanhoja menestymisen periaatteita sekä nykyajan psykologiaa ja tiedettä ja luonut filosofian, joka on yksi vakuuttavimmista elämänkatsomuksista mitä olen ikinä kuullut. Väitän, että jokainen joka seuraa niitä ohjeita/totuuksia, jotka Tony antaa, saavuttaa asiat mitä haluaa. Mutta, älä usko minua vaan kokeile itse.” – Juho Wickström, projektipäällikkö

 

“UPW ja Tony olivat jotain, mitä en olisi ikinä osannut odottaa!
Arvoa ei rahassa voi mitata!” – Helena Männis, baarimikko

 

Tony Robbins on auttanut minua kehittämään itseäni juuri semmoiseksi kuin haluan olla. Hänen työkalut ja koulutukset ovat positiivisesti vaikuttaneet elämäni kaikkiin osa-alueisiin. Tony on todella se henkilö, joka voi auttaa myös sinua saamaan juuri sen mitä haluat. Live with Passion!” – Sami Kankkunen, opiskelija

 

“Olen käynyt monilla luennoilla ja seminaareilla, ja aina poislähtiessäni fiilis tosi hyvä, mutta jo päivän parin päästä tunne onlaskenut samalle tasolle kuin missä se oli ollutkin. UPW ei olesellainen seminaari. Se muuttaa elämän suunnan! Tällä hetkelläseminaarista on kulunut jo lähes viikko, ja olen yhä niin energinen,että luulen seminaarin aika ajoin siirtyneen kotiini! Fiilis on niinmahtava, enkä usko sen siitä koskaan laskevan! Ei jos teen asioita,jotka saavat minut voimaan hyvin:) Seminaarilla opit ottamaanelämässäsi ohjat omiin käsiisi ja saat itsesi tuntemaan tuon samanabsoluuttisen varmuuden tilan. Siellä opit raivaamaan tekosyyt jauskomukset omien suorituksiesi ja saavutuksiesi edestä. Opit keinojaja strategioita, joiden avulla saat itsesi tuntemaan energiseksi jailoiseksi joka ikinen päivä! Opit kuinka asioita tehdään “MUST to do”sen sijaan, että ne ovat “should do”.” – Tommi Vertanen, opiskelija

 

 

 

 

TONY ROBBINS ON YKSI MAAILMAN HALUTUIMMISTA,PARHAIMMISTA JA KALLEIMMISTA HENKILÖKOHTAISISTA VALMENTAJISTA

 

Tony Robbins tuli tunnetuksi, kun hän kirjoitti kirjan Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement vuonna 1987. Kirjassaan hän kirjoitti mm. terveydestä, energiasta, pelkojen voittamisesta, vakuuttavasta kommunikoinnista ja ihmissuhteiden parantamisesta. 

 

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana Tony Robbinsista on tullut tunnustettu asiantuntija johtamisen psykologiassa, neuvotteluissa ja huippusuorituksissa. Hänen apuaan ovat tarvinneet johtajat kaikilla elämänaloilla – presidentit, poliittiset johtajat, monikansallisten yritysten johtajat, psykologit, huippu-urheilijat, maailmanluokan viihdyttäjät, opettajat ja vanhemmat.
Tony Robbins on vaikuttanut suoraan lähes 50 miljoonan ihmisen elämään 80 maasta

 

 

 

TONY ROBBINS - SAAVUTUKSIA JA TUNNUSTUKSIA

 

Yksi maailman kahdestasadasta bisnesgurusta

- Harvard Business Press - Top 200 Business Gurus

´

Yksi maailman merkittävimmistä ihmisystävistä

- Justice Byron White - one of the world’s “Outstanding Humanitarians”

 

Yksi maailman viidestäkymmenestä bisnesintellektuelleista

- Accenture - Top 50 Business Intellectuals in the World

 

Yksi kuudesta maailman bisnesjohtajasta

- American Express - Top Six Business Leaders in the World

 

Yksi kymmenestä maailman merkittävimmistä ihmisistä

- International Chamber of Commerce – Top 10 Outstanding People of World

"I AM NOT YOUR GURU" - KATSO UPEA LÄPILEIKKAUS DATE WITH DESTINY SEMINAARISTA!

 

Tutustu Toni Robbinsin dokumenttiin esimerkiksi Netxlix -palvelun kautta.  Dokumentti on julkaistu vuonna 2016. 

 

HINTA JA VARAUS

 

SEMINAARI ON MYÖS JOKA VUOSI LOPPUUN MYYTY, JOTEN VARAA PAIKKASI AJOISSA!

 

Matkasi kokonaiskustannus riippuu siitä, minkä tasoisen liput haluat itsellesi ja lähdetkö yksin tai puolison / ystävän kanssa. Vaikka tämä ei ole parisuhdeseminaari, niin moni pari haluaa osallistua tähän yhdessä. Tarkemmat tiedot lipuista ala puolella. 

 

GENERAL - PERUSLIPPU


Peruslippu seminaariin Australiassa - kysy tämän hetken tarjous!

Peruslippu seminaariin Floridassa - kysy tämän hetken tarjous!

Hinnat muuttuvat kalliimmaksi mitä lähemmäksi seminaaria päästään. Lippujen hinta määräytyy järjestäjän määrittelemän lipun hinnan mukaan. Järjestäjä ilmoittaa lipun hinnat Yhdysvaltojen dollareissa. Laskemme eurohinnan ostoajankohdan mukaan.

 

MAKSAMINEN


Kun lipun varaa, tulee maksaa 990 euron varausmaksu. Loppusumma tulee maksaa ennen matkaa sopimuksen mukaan. 

 

 

ARVIO KOKONAISKUSTANNUKSESTA

 

Tässä laskelmassa olemme pyrkineet ottamaan huomioon kaikki matkaan kohdistuvat menot. Loppu summa on jotain, mitä matka todennäköisyydessä tulee vähintään maksamaan. Siltikin reissu on varmasti mahdollista tehdä myös pienemmillä kustannuksilla. 

Huom! Tämä on esimerkki viime vuoden 2017 seminaarin osallistumiskuluista. Mitä aiemmin varaat lippusi, sitä edullisemmaksi sekä lippu että kustannukset tulevat.

 

MATKAAN KOHDISTUVAT PÄÄKUSTANNUKSET:


Osallistumislippu Floridassa - alkaen 4 280 €

- Maksu tulee suorittaa kerralla varatessa tai useammassa erässä ennen matkaa.

 

Lentolippu - alkaen jopa alle 600 €

- Maksu ostettaessa, varaus suositeltu mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Voit varata haluamasi lennot tai pyytää meitä järjestämään lennot sinulle / ryhmällesi.

 

Majoitus - alkaen 35 € / yö / hlö

- Voidaan maksaa yleensä useammassa osassa ja lähempänä matkan alkamista. Voit varata majoituksen kauttamme tai järjestää sen itse. 

- Suosittelemme olemaan paikan päällä seminaaria edeltävästä päivästä seminaaria seuraavaan päivään.

- Paikan päällä saatavana paljon eri hintaisia majoituksia oman budjetin mukaan.

 

Ruoka 

- Seminaaripaikalla on tarjolla ruokailuun vaihtoehtoja. Voit ottaa seminaariin mukaan haluamasi eväät. Tarkennamme tähän tietoja osallistujien ohjeistukseen.

 

Muut matkakustannukset

- Matkat Suomessa lentokentälle.

- Matkat Floridassa seminaaripaikalle ja takaisin lentokentälle.

- Mahdolliset päivittäiset matkakulut hotellilta seminaaripaikalle.

 

Muita mahdollisia kustannuksia

- Nähtävyydet, tuliaiset.

 

Yhteensä ilman ruokakustannuksia ja Suomessa ja paikan päällä tapahtuvia matkakuluja = 5 125 €

 

Hinta perustuu arvioon ja riippuu siitä, milloin teet varauksesi. Hinnassa laskettu, että jaat yöpymiskustannukset toisen henkilön kanssa ja olet vähintään 7 päivää paikan päällä. Mitä aikaisemmin päätät osallistua, niin sitä edullisemmaksi matkasi yleensä tulee. Autamme mielellämme sinua laskemaan todelliset kustannuksesi.

 

 

SEMINAARIN TIEDOT

 
AJANKOHTA
 

Australia: 21.5.-26.5.2018

Florida: 6.-11.12.2018

 

KESTO


6 päivää

 

KIELI
 

Seminaarin kieli on englanti. Käytössä ei ole tulkkausta. 

 

AIKATAULU


Seminaari on intensiivinen kokonaisuus, jonka tarkempi aikataulu selviää ohjelman mukana. Haluamme, että osallistut koko kokonaisuuteen saadaksesi parhaimman hyödyn. 

 

Päivät alkavat noin klo 8-9 ja päättyvät noin klo 22-00 aikaan. Viimeinen päivä päättyy aikaisemmin. 

 

Varaathan lentosi aikaisintaan vasta seuraavalle päivälle.

 

PAIKKA


Florida: Palm Beach County Convention Center, Palm Beach, Florida

Australia: Cairns Convention Center, Cairns, Queensland

 

 

MAJOITUS JA LENNOT

 

MAJOITUS

 

Suosittelemme majoittumista mahdollisimman lähelle seminaaripaikkaa, koska seminaaripäivät ovat pitkiä.

Voit kysyä meiltä suositusta hotellista tai yhteistyö matkatoimistomme voi etsiä sinulle majoituksen.

 

Majoitus kannattaa varata heti lipun oston yhteydessä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

 
LENNOT

 

Florida: Paras vaihtoehto on lentää Miami, Florida kentälle tai Fort Lauerdale, Florida.

 

Katso edullisimmat lennot haluamasi lentoyhtiön tai hakupalvelun sivuilta.

Halutessasi järjestämme sinulle ja ryhmällesi lennot yhteistyössä matkatoimistomme kanssa. Sinulle edullisimmaksi tulee varata haluamasi lennot haluamillesi päiville itse.

 

Suosituksemme: Varaa lennot heti, kun olet päättänyt lähteä matkaan.

 

 

 

 

 

OHJEET MATKAAN

 

Päivitämme tämän osion myöhemmin. Löydät toistaiseksi tältä sivulta parhaiten lisätietoja kaikkeen seminaariin liittyvästä ja muuten vastaamme erittäin mielellämme kysymyksiisi, kun otat yhteyttä.

 

 

 

HALUATKO LISÄTIETOJA?

TÄYTÄ LOMAKE JA OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ JA LÄHETÄMME VIDEON AIEMMASTA SEMINAARISTA

 

Video on vuoden 2010 seminaarista, jossa olemme olleet itse mukana. Mielestämme video kertoo parhaiten tämän seminaarin sisällöstä.