TONY ROBBINSIN VIIDEN PÄIVÄN TEHOKAS BISNEKSEN JOHTAMISEN SEMINAARI, JOKA KERTOO MITEN KEHITÄT URAASI TAI LIIKETOIMINTAASI KANNATTAVASTI JA MENESTYKSEKKÄÄSTI MISSÄ TAHANSA TALOUDELLISESSA TILANTEESSA. TULE MUKAAN JA KOE VAIKUTTAVA SEMINAARI.

VIIDEN PÄIVÄN OHJELMA, JOSSA ANTHONY ROBBINS KERTOO MITEN KASVATTAA BISNESTÄ JOPA 30 - 100% SEURAAVAN 12 KUUKAUDEN AIKANA.

MAAILMAN KUULU ANTHONY ROBBINS ON SEITSEMÄN KOHDAN BUSINESS MASTERY -OHJELMALLAAN AUTTANUT TUHANSIA YRITYKSIÄ MENESTYMÄÄN HUOLIMATTA HUONOISTAKIN TALOUDELLISISTA AJOISTA.

 

 

1. PÄIVÄ - VAIKUTTAVAN BISNESSUUNNITELMAN LUONTI

 

Mikä yhdistää isoja menestyviä yrityksiä, kuten Apple, Starbucks ja Facebook? Kaikki ovat keskittyneet aluksi ottamaan selvää omista toimialoistaan ja perehtyneet alan menestyksen saloihin. Ne kuuntelevat asiakkaitaan ja antavat niille vielä enemmän kuin mitä he odottavat. Näillä yrityksillä onkin valtava vaikutus elämäämme tällä hetkellä.

Millainen on yrityksesi bisnesmaailma? Mitä asiakkaasi todella haluavat - tietoisesti tai tiedostamatta? Millaisen vaikutelman haluat antaa?

 

2. PÄIVÄ -  VAKAATA UUDISTAMISTA JA MAAILMANLUOKAN MARKKINOINTIKEINOJA


Innovaatioiden ei tarvitse olla hohdokkaita, kunhan ne kohdistuvat niihin yrityksen menestyksen kannalta oleellisiin asioihin, jotka vievät lyhyempää reittiä suoraan kohti menestystä.

 

Nykypäivän markkinointi on suuressa muutoksessa ja on tärkeää ymmärtää käytettävissä olevat mahdollisuudet ja niiden oikeanlainen hyödyntäminen. Onko markkinointi muuttunut helpommaksi vai vaikeammaksi? Aikaisemmat markkinoinnin keinot eivät tuota samaa tulosta tänä päivänä ja uudet haasteet vaikeuttavat yrityksen erottumista muista toimijoista kohderyhmien silmissä.
 

 

3. PÄIVÄ - OPI JÄRJESTELMÄLLISET TAVAT MITEN TULLA HUIPPUMYYJÄKSI SEKÄ HALLINNOLLISTEN JA TALOUDELLISTEN ASIOIDEN TARKASTELUN VAIKUTUS

Onko yrityksesi viesti potentiaaliselle asiakasryhmälle tarpeeksi kohdennettua ja vaikuttavaa? Jokainen myyntiprosessi pitäisi alkaa tästä lähtökohdasta. Kasvatat myyntiä markkinoinnin huippuosaajan John Carltonin neljällä periaatteella.
 

Jokaisella yrityksellä on heikkouksia, joita voi olla vaikea joskus huomata. Yrityksen haavoittuvaisuutta voi vähentää opettelemalla alituisesti uusia asioita ja siten ottaa oikeita askeleita yrityksen puutteiden poistamiseksi.

4. PÄIVÄ - TOIMINNAN OPTIMOIMINEN JA MAXIMOIMINEN

 

Mitkä ovat ne pienet muutokset, jotka voit tehdä tänään, millä on suurimmat vaikutukset myyntiin, tuloihin ja voittoihin. Yritysten menestyksekkäitä toimintatapoja ja liikkeitä löytämällä ja noudattamalla voimme päästä samanlaisiin hyviin tuloksiin.
 

 

5. PÄIVÄ - MITEN SAAT INNOKKAITA ASIAKKAITA LUOKSESI?

 

Miten saat vahvasti sitoutuneita asiakkaita? Päivän aikana käsitellään asian ydintä ja pohditaan miten tuotemerkki voi itsessään jo luoda asiakkaille mielikuvan joka innostaa ja tuo sitovuutta asiakassuhteeseen.


MITÄ MAAILMAN JOHTAVAT NÄYTTELIJÄT, URHEILIJAT, JOHTAJAT JA VALTIOIDEN PÄÄMIEHET SANOVAT TONY ROBBINSISTA


Mitä yhteistä on Grand Slam tennisvoittaja Serena Williamsilla, legendaarisella vaatesuunnittelija Donna Karanilla, entisellä Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonilla, Academy Award -näyttelijä Anthony Hopkinsilla ja johtajilla eri elämän osa-alueilla?

 

Haastavina aikoina he kaikki ovat kääntyneet Anthony Robbinsin puoleen noustakseen oman elämänsä seuraavalle tasolle.

TONY ROBBINS ON YKSI MAAILMAN HALUTUIMMISTA, PARHAIMMISTA JA KALLEIMMISTA HENKILÖKOHTAISISTA VALMENTAJISTA

Tony Robbins tuli tunnetuksi, kun hän kirjoitti kirjan Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement vuonna 1987. Kirjassaan hän kirjoitti mm. terveydestä, energiasta, pelkojen voittamisesta, vakuuttavasta kommunikoinnista ja ihmissuhteiden parantamisesta. 

 

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana Tony Robbinsista on tullut tunnustettu asiantuntija johtamisen psykologiassa, neuvotteluissa ja huippusuorituksissa. Hänen apuaan ovat tarvinneet johtajat kaikilla elämänaloilla – presidentit, poliittiset johtajat, monikansallisten yritysten johtajat, psykologit, huippu-urheilijat, maailmanluokan viihdyttäjät, opettajat ja vanhemmat.
Tony Robbins on vaikuttanut suoraan lähes 50 miljoonan ihmisen elämään 80 maasta.

"I've designed this program to isnpire, educate and unite you and your team to meet the challenges of economic change and reinvent yourself in a dynamic marketplace."

HINTA JA VARAUS

Matkasi kokonaiskustannus riippuu siitä, minkä tasoisen lipun haluat itsellesi ja lähdetkö yksin tai puolison / ystävän kanssa. Tarkemmat tiedot lipuista saat ottamalla yhteyttä alla olevan linkin kautta.

Seminaari järjestetään kolme kertaa vuodessa:

Elokuussa Las Vegasissa, tammikuussa Floridassa ja kesäkuussa Euroopassa. Voit kysyä meiltä lippuja mihin tahansa näistä seminaareista.

SEMINAARIN TIEDOT

 
AJANKOHTA
 

Rotterdam, Hollanti: Perjantai 17.6. - Tiistai 21.6.20178

 

KESTO


5 päivää

 

KIELI
 

Seminaarin kieli on englanti. Käytössä ei ole tulkkausta. 

 

AIKATAULU


Seminaari on intensiivinen kokonaisuus, jonka tarkempi aikataulu selviää ohjelman mukana. Haluamme, että osallistut koko kokonaisuuteen saadaksesi parhaimman hyödyn. 

 

Rekisteröinti on torstaina 16.6. klo 17-19 ja perjantaina klo 7.30-9. Jokaisen osallistujan on rekisteröidyttävä. Seminaari alkaa heti rekisteröinnin päätyttyä. Päivät ovat pitkiä alkaen aikaisin aamulla ja päättyen myöhään illalla. Tiistaina 21.6. seminaari päättyy vasta klo 23.00 mennessä.

 

Varaathan lentosi siis aikaisintaan vasta seuraavalle päivälle!

 

PAIKKA

 

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA
Rotterdam, Netherlands
Event Hall: Hall 3

Sijainti näkyy viereisessä kartassa.

Site Title