press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Uusi yhteys suhteeseen - Parisuhdematka Colmenareen Espanjaan 

Teille, jotka haluatte viettää luksusaikaa yhdessä ja kehittää parisuhdettanne. Aikaisemmat lomamatkanne ovat saattaneet olla kivoja, mutta niiden jälkeen on elämä palautunut samaan arkeen, mitä se oli ennen lomaakin. Tämä on mahdollisuutenne lähteä matkalle, joka auttaa teitä tutustumaan uudestaan toisiinne, ymmärtämään toisianne syvemmällä tasolla ja palauttamaan sen liekin, joka oli silloin, kun tapasitte.

 

Vuosien varrella kumpikin teistä on muuttunut. Yhteinen kielenne ei toimi niin hyvin kuin alussa ja kumppani saattaa tuntua joskus jopa täysin vieraalta. Kaipaatte toisianne hektisessä maailmassa, jossa tunnette, että ette löydä sitä riittävää aikaa suhteelle. Tämä valmennuksellinen lomamatka antaa teille yhteistä aikaa ja auttaa teitä tutustumaan itseenne ja toisiinne ja rakentamaan suhdettanne jopa paremmaksi kuin se on koskaan ollut.

 

Pareille, jotka haluavat olla yhdessä ja nauttia yhteisestä elämästä. Matkan valmennuksellisissa osioissa käydään läpi suhteeseen, itseesi ja kommunikointiin liittyviä asioita. Ohjelma sisältää harjoituksia yksin ja yhdessä.

Valmennusmatkan ohjelmaPäivä 1. lauantai 26.4. 2014 

 

Lähtö Helsingistä klo 17.15

Saapuminen Malagaan klo 21.05

Kuljetus hotellille.

Majoittautuminen.

 

Päivä 2. sunnuntai 27.4.2014

 

- Aamiainen

Valmennus #1: Tästä kaikki alkoi.

Rakennamme takaisin sen yhteyden, joka teillä oli silloin kun tapasitte. Opitte, miten tunneyhteys syntyy, miten se yleensä häviää ja miten rakennatte sen takaisin nyt ja joka päivä uudestaan.

Valmennus #2: Löydä intohimo omaan elämään ja suhteeseen.

Tutustuminen itseesi ja suhteeseen. Mitä sinä haluat ja mikä sinulla on tärkeää? Entä mikä on tärkeää teille ja mitä te haluatte? Sen selvitämme tässä sessiossa.

 

- Lounas

- Vapaa-aikaa

Päivä 3. maanantai 28.4.2014

 

- Aamiainen

Valmennus #3: Enemmän rakkautta elämään.

Kun rakastat itseäsi enemmän, saat enemmän rakkautta. Paremman itsetunnon ja rakastamisen workshop.

Valmennus #4: Yhteiset ja oma unelmat.

Ihmiset, jotka toteuttavat unelmiaan, nauttivat elämästään enemmän kuin he, jotka eivät tee niin. Selvität omat unelmasi ja löydätte yhteiset unelmamme sekä saatte rohkeutta omien unelmienne toteuttamiseen.

 

 

- Lounas

- Viinitalovierailu - Bodega Jose Molina

 

Päivä 4. tiistai 29.4.2014

 

- Aamiainen

- Lounas

- Vapaa-aikaa

Valmennus #5: Tunteet - niitä voi hallita.

Tunteet ohjaavat käyttäytymistämme ja vaikuttavat arkipäivän tilanteissa suhteissa. Tänään menemme syvälle tunteisiin ja siihen, miten voit hallita tunteitasi paremmin. Vähemmän ikäviä tunteita ja enemmän hyviä tunteita!

 

Valmennus #6: Yhteiset säännöt.

Valmennuksen teema voi kuulostaa kuivalta, mutta sen sisältö on jotain sellaista, mikä vaikuttaa teidän elämäänne joka päivä. Kumpikin teistä on rakentanut itselleen, toiselleen ja yhteisesti sääntöjä. Suurimmasta osasta et todennäköisesti ole tietoinen, mutta silti ne vaikuttavat joka päivä. Silloin kun toinen noudattaa sääntöjä kaikki menee hyvin. Selvitämme luomanne elämänsäännöt ja luomme tilanteen, jossa tiedätte säännöt ja myös elätte paremmassa tasapainossa niiden kanssa.

Päivä 5. keskiviikko 30.4.2014

 

- Aamiainen

- Retki: Hunajamuseo – Museo de la Miel

- Lounas

- Ilta vapaa-aikaa

 

Päivä 6. torstai 1.5.2014

 

- Aamiainen

- Vapaapäivä/ Retkipäivä

- Lounas

 

Päivä 7. perjantai 2.5.2014

 

- Aamiainen

Valmennus #7: Sanaton kommunikointi.

Sanat merkitsevät vähän siihen verrattuna, kuinka paljon kehosi kertoo siitä, mitä ajattelet ja tunnet. Tutustutte toistenne sanattomaan viestintään ja viestitte sanattomasti.

 

Lounas

- Ilta vapaa-aikaa

 

Päivä 8. lauantai 3.5.2014

 

- Aamiainen

- Vapaa-aikaa

- Lounas

- Lähtö kotiin Malagasta klo 22.05, saapuminen Suomeen klo 03.30Paikka: Hotelli Mivida, Malaga, Colmenar

 

Ajankohta: 26.4.-3.5.2014 (Lähtö Helsingistä klo 26.4. klo 17.15, paluu Helsinkiin 4.5. klo 03.30) 

 

Valmentaja: NLP-kouluttaja Ilkka Koppelomäki

 

Matkan hinta: 1390 euroa/henkilö.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä:

Etelämatkat/Liisa Huhtala, www.etelamatkat.fi

 

Varaukset ja tiedustelut: 

Uskalla Innostua Valmennusmatkat
info(at)uskallainnostua.fi tai numeroon 045 1145 866.

Lisätietoja hotellista ja ympäristöstäViehättävä, tyypilliseen espanjalaistyyliin rakennettu Hotelli Mivida sijaitsee Colmenarissa, Malagan Provinssissa, Andaluciassa Espanjassa.

 

Alue on kohteiden ja lämpötilan ansiosta miellyttävä vierailukohde ympäri vuoden. Siellä pääset nauttimaan auringonpaisteesta n. 320 päivänä vuodessa.

 

Hotellissa on 13 kaunista 2 hengen huonetta sekä 3 yhden hengen huonetta. Hotelli Mividaa ympäröi kaunis puutarha uima-altaineen. Hotelli on turvallinen ja aidattu. Hotellista on hyvät kulkuyhteydet ja Colmenarin palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kaikissa huoneissa on TV, ilmastointi, oma WC ja suihku sekä langaton WiFI-yhteys.

 

Hotellin ravintola palvelee ja tarjoaa aamiaisen sekä ruokailumahdollisuuden. Hotelli on suomalaisomisteinen ja hotelliyrittäjät Perttu sekä Jenni toivottavat  Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Matkan hinta sisältääFinnairin suorat reittilennot - Helsinki - Malaga – Helsinki lentokenttäverot ja matkustajamaksut

 

Majoitus Hotel Mividassa*** jaetussa kahden hengen huoneessa, jossa perusmukavuuksien lisäksi tv, ilmastointi, wc ja suihku sekä langaton WiFI – yhteys - buffet – aamiainen ja yksi ateria päivässä - lentokenttäkuljetukset - ohjelmaan merkityt luennot - ohjelmaan merkityt Hunajamuseo- ja Viinitaloretket

 

Lisämaksusta: vapaaehtoinen 1.5.2014 järjestettävä retki

Valmentajana Ilkka KoppelomäkiValmentajana matkalla on Ilkka Koppelomäki. Ilkka on NLP-kouluttaja, joka on vuodesta 2007 lähtien auttanut ihmisiä tekemään elämässään haluamiaan asioita sekä kouluttanut ympäri Suomen ihmisiä ymmärtämään ja käyttämään omaa mieltä ja kommunikointiaan paremmin. Ilkka on luonut mm. 10-osaisen Elämäsi parisuhde -videovalmennuskurssin, joka antaa vinkkejä ja konkreettisia työkaluja toimivaan suhteeseen. Ilkka on 32-vuotta, kotoisin maalta ja asuu nyt Helsingissä yhdessä avopuolisonsa kanssa. Lisätietoja www.ilkkakoppelomaki.com ja www.uskallainnostua.fi

 
Retki: Hunajamuseo – Museo de la Miel

Colmenarilla on vankat perinteet hunajanvalmistuksessa ja kylä kuuluukin perustetun alun perin hunajatilana toimineen kartanon ympärille. Hunajateemainen kierroksemme pitää sisällään informatiivisen vierailun hunajamuseoon, jossa perehdymme mm. hunajan valmistuksen kehityskaareen, tuottamisessa käytettävään välineistöön, hunajalaatuihin ja käyttötapoihin. Kierroksen aikana pistäydymme myös mehiläispesillä, missä pääsemme tutustumaan mehiläisten työskentelyyn sekä mehiläistarhaukseen tarkemmin.

 

Hunajaretken kesto on n. neljä tuntia, jotka jakautuvat museo-osaan (2h) sekä vierailuun mehiläispesillä (2h). Retkeen sisältyy kävelyä n. 2 km. Museo de la Miel

Viinitalovierailu - Bodega Jose Molina

Tutustu viinien kiehtovaan maailmaan! Vierailu paikallisen viinintekijän luona (Bodega Jose Molina) tutustuttaa meidät viininvalmistuksen saloihin. Vierailun aikana tutustumme viininvalmistuksen eri prosesseihin ja pääsemme kurkistamaan pullottamon eri osastoihin. Kierroksemme lopuksi pääsemme kaikki myös maistamaan ”vuorten aarteita” Andalusialaisten Tapasten siivittämänä. Kierroksen isäntänä toimii viinintekijä Jose Molina, joka vuosikymmenien kokemuksella toimii oivana tietopankkina ja keskustelukumppanina vannoutuneellekin viinienystävälle.
Kesto n. 2 tuntia. Bodega Jose Molina