LOMA, JOLTA PALAAT UUTENA IHMISENÄ UUTEEN ELÄMÄÄN.

 

OLET LÄHTENYT MONTA KERTAA LOMAMATKALLE STRESSAANTUNEENA JA KIIREELLÄ. OLET OTTANUT LOMAN, KOSKA TODELLA TARVITSET SEN JAKSAAKSESI ELÄMÄSSÄSI. TÄLLÄ KERTAA HALUAT LOMALLE, JONKA JÄLKEEN ELÄMÄ EI TUNNU ENÄÄ SAMALTA. 

Ranskan Toscana, kumpuilevat maisemat, täydellinen rauha, luonnon parantava voima, lintujen sirkutus, tuoksuvat ruusut ja laventelit.

 

Aikaa sinulle, unelmillesi.

Kauniissa Gersin maakunnassa Etelä-Ranskassa, jota kutsutaan ansaituksi Ranskan Toscanaksi, majoitumme 5 päivää Château de Puissentutissa, hurmaavan mielenkiintoisen historian omaavassa linnassa. Jokainen huone on sisustettu hyvällä tyylillä, varmalla maulla, korkeatasoisilla materiaaleilla. Vaaleat kiviseinät ja puu sekä lukuisat kauniit yksityiskohdat ja taide-esineet luovat rauhaa ja hyvää oloa. Château de Puissentutin filosofia on sisäinen rauha ja hyvä olo.

 

Mukaan Suomesta tulee itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki. 

 

Paikan päällä mukana myös suomenkielinen matkanjohtaja. Kaikki huoneet on varattu ryhmällemme täydellisen rauhoittumisen taataksemme.

Viiden päivän aikana kuulet mielenkiintoisia luentoja, joita tähdittävät meditaatio, joogatunnit, kävelyretket, rauha ja tasapainoisuus.

Päivittäisillä luennoilla käsittelet muun muassa yksinkertaisimpia harjoituksia oman kunnon kohottamiseen ja energisempään elämään, onnellisuutta, kuinka elää stressittömästi sekä itsetuntoon liittyviä asioita.

Teemme myös retken läheiselle viinitilalle, jossa pääset maistelemaan alueen viinejä ja tekemään ostoksia.

Tai miltä kuulostaisi rauhallinen hetki romaania lukien linnan kyyhkystornin alla?

Tuoretorilla pääset haistelemaan ja maistelemaan alueen herkkuja.  Näistä luomuraaka-aineista kokkaamme paikallisen kokin johdolla Château de Puissentutissa lounaan, jonka syömme yhdessä elämästä nautiskellen.

 

Uima-allas on vapaasti käytettävissäsi,  ja päiväsi alkaa ihastuttavasti puutarhan siimeksessä upeassa joogasalissa aamujoogalla. Paikallisista yrteistä ja vihanneksista valmistetut kevytateriat nautitaan  makrobioottiseen ruokaan erikoistuneen kokin kertoessa ruuan vaikutuksista elimistöösi ja hyvinvointiisi. Linnassa tarjotaan ainoastaan luomuruokaa ja -juomia sekä -luomuviiniä. Kaikki raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja peräisin lähiseutujen pienviljelijöiltä kauden sato huomioonottaen.

AVAIN ONNEEN
- VALMENNUSKURSSI
ETELÄ-RANSKASSA

VALMENTAJANA ILKKA KOPPELOMÄKIValmentajana matkalla on itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki. llkka on kansainvälisesti sertifioitu NLP-kouluttaja ja valmentaja, jonka perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta.

 

Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielenhallintaan, innostumiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen. Ilkka on 34-vuotta, kotoisin maalta ja asuu nyt Helsingissä yhdessä avopuolisonsa kanssa. Lisätietoja www.ilkkakoppelomaki.com ja www.uskallainnostua.fi

 


Paikka: Seuraavaa matkaa ei ole vielä päätetty.

 

Ajankohta: Seuraavaa ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

 

Valmentaja: Ilkka Koppelomäki

 

Varaukset ja tiedustelut: 

Uskalla Innostua Valmennusmatkat
info(at)uskallainnostua.fi tai numeroon 045 1145 866.

Matkan vastuullinen järjestäjä: Uniquetour

 

HYVINOINTIMATKAN OHJELMA

 

TORSTAI 

 

Aikainen aamulento Helsingistä Münchenin kautta Toulouseen (06:00-13:00h). Tilauskuljetus kauniiseen Gersin maakuntaan, jota kutsutaan ansaitusti Ranskan Toscanaksi. Majoitus Chateau de Puissentutissa, hurmaavan mielenkiintoisen historian omaavassa linnassa, joka on varattu ryhmälle yksityiskäyttöön koko matkan ajaksi. Tervetulotilaisuus ja valmennuskurssi alkaa. Aihe: Energinen elämä. Päivällinen linnassa. Paikallisista yrteistä ja vihanneksista valmistetut kevytateriat nautitaan makrobioottiseen ruokaan erikoistuneen kokin kertoessa ruuan vaikutuksista elimistöösi ja hyvinvointiisi. Linnassa tarjotaan ainoastaan luomuruokaa ja -viinejä. Kaikki raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja peräisin lähiseutujen pienviljelijöiltä kauden sato huomioonottaen. Iltameditaatio, jonka pitää paikan omistaja.

 

PERJANTAI 
 

Aamumeditaatio ja aamiainen, jonka jälkeen tehdään retki tuoretorille ja tutustutaan kauniiseen ranskalaiseen kylään. Paluu hotellille ja sushi-ruoanlaittokurssi tuoretorin tarpeista. Lounaan jälkeen vapaata aikaa rauhoittumiseen. Iltapäivällä valmennuskurssi. Aihe: Onnellisuus ja oman elämän toteuttaminen. Ennen päivällistä joogaa. Päivällinen linnassa. Iltameditaatio.

 
LAUANTAI 

 

Aamumeditaatio. Aamiainen.

Valmennuskurssi jatkuu. Aihe: Rentoutuminen ja stressitön elämä.

Vapaata aikaa rentoutua linnan ihastuttavassa puutarhassa vaikkapa lueskellen kirjaa kyyhkystornin alla.

Ennen päivällistä joogaa. Päivällinen hotellilla. Iltameditaatio. Chateau de Puissentutin filosofia on sisäinen rauha ja hyvä olo.

 

SUNNUNTAI 
 

Aamumeditaatio ja joogaa. Aamiainen. Valmennus jatkuu. Aihe: Rohkea ja parempi itsetunto ja suunnitelma omaan elämään. Lounas linnan puutarhassa. Iltapäivällä retki viinitilalle. Kävely viiniviljelyksillä ja tutustuminen viininviljelyyn ja tilan viinien maistelua. Päätöspäivällinen linnassa paikallisen muusikon säestämänä. Iltameditaatio.

 
MAANANTAI 
 

Meditaatio ja aamiainen. 

MATKA SISÄLTÄÄ

  • Koko linna varattuna yksityiskäyttöön

  • Makrobioottiset ruokailut 3 kertaa päivässä ruokajuomineen

  • Aamumeditaatiota ja iltameditaatiota linnan isännän kanssa

  • Joogaa ohjelman mukaisesti

  • Retki viiniviljelmille ja tutustuminen luomuviineihin

  • Retki torille, ruoka-aineiden valinta sushikurssille

  • Tilauskuljetukset

  • Sushikurssin

  • Lennot

  • Itsensä johtamisen valmentaja- Ilkka Koppelomäen valmennuskurssin sekä suomalaisen paikallisasiantuntijan matkanjohtajapalvelut