LOMA, JOLTA PALAAT UUTENA IHMISENÄ UUTEEN ELÄMÄÄN.

 

TÄLLÄ KERTAA HALUAT LOMALLE, JONKA JÄLKEEN ELÄMÄ EI TUNNU ENÄÄ SAMALTA.

 

OLET LÄHTENYT MONTA KERTAA LOMAMATKALLE STRESSAANTUNEENA JA KIIREELLÄ. OLET OTTANUT LOMAN, KOSKA TODELLA TARVITSET SEN JAKSAAKSESI ELÄMÄSSÄSI.

Matka on mennyt aina nopeasti ja sen jälkeen kaikki on ollut samalla tavalla kuin ennen lähtöäsi. Olet tuntenut olosi hieman paremmaksi, koska olet saanut välissä hengittää rauhassa. Huomaat kuitenkin, että mikään elämässä ei ole muuttunut ja jo muutaman päivän tai viikon jälkeen huomaat miettiväsi, milloin on mahdollisuus seuraavaan lomaan.

 

 

Tältä lomamatkalta et palaa takaisin samaan elämään, mistä lähdit. Et edes palaa samana ihmisenä, sillä tämä ei ole mikä tahansa lomamatka. Viemme sinut kauniiseen ympäristöön, jossa pääset kokemaan ikimuistoisia hetkiä järjestetyssä ohjelmassamme ja elämää muuttavissa hauskoissa valmennuspajoissa.

UUSI ENERGINEN OMA ELÄMÄ
- VALMENNUSMATKA

VALMENTAJANA ILKKA KOPPELOMÄKI



Valmentajana matkalla on itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki. llkka on kansainvälisesti sertifioitu NLP-kouluttaja ja valmentaja, jonka perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta.

 

Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielenhallintaan, innostumiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen. Ilkka on 34-vuotta, kotoisin maalta ja asuu nyt Helsingissä yhdessä avopuolisonsa kanssa. Lisätietoja www.ilkkakoppelomaki.com ja www.uskallainnostua.fi

 


Paikka: Château de Puissentut, Etelä-Ranska

 

Ajankohta: To-Ma 20.-24.10.2016

 

Valmentaja: Ilkka Koppelomäki

 

Matkan hinta: 1 695 € / hlö. Yhden hengen huoneessa + 255€.

 

Varaukset ja tiedustelut: 

Uskalla Innostua Valmennusmatkat
info(at)uskallainnostua.fi tai numeroon 045 1145 866.

 

VALMENNUSMATKAN OHJELMA

 

VALMENNUS #1:

 

Energinen elämä: yksinkertaisimpia harjoituksia oman kunnon kohottamiseen ja energisempään elämään.

 

Muutos tarvitsee energiaa ja se on päivän teema. Autamme sinua luomaan ja saamaan lisää energiaa elämääsi yksinkertaisilla pienillä päivittäisillä teoilla ja valinnoilla.

 

Liikunnan merkitys elämässä - Harjoitus oman liikuntaelämän kartoitukseen - Harjoitus oman liikuntaelämän uudistamiseen - Miten saada muutokset pysymään - Miten saada motivaatio pysymään - Kaava energisempään ja elinvoimaisempaan elämään.

 

VALMENNUS #2:
 

Onnellisuus ja oman elämän toteuttaminen.

 

Et tule löytämään todellista onnea muuttamalla elämääsi. Aloitamme harjoittelemalla löytämään onnellisuuden elämästäsi ilman, että minkään tarvitsee muuttua. Lisäksi käymme läpi jotain, mitä harva ihminen pysähtyy miettimään: Mitä sinä todella haluat?

 

Oma elämä ja onnellisuus  - Mitä haluat omassa elämässäsi -  Unelmat ja niiden toteuttaminen - Rohkeus ja keinot omien unelmien tai elämän muutoksen toteuttamiseen.

 
VALMENNUS #3:

 

Rentoutuminen ja stressitön elämä.

 

Mikäli olet elänyt pitkään elämää stressissä, niin olet saattanut unohtaa, miten voit rentoutua. Tänään harjoittelemme sitä, minkä jokainen meistä on osannut syntyessään: Nukkuminen ja rentona oleminen.

 

Miten rentoutat itsesi - Oman rentouden lisääminen - Helposti nukahtaminen - Nopea rentoutuminen - Perusteet rentoutumiseen ja paljon harjoituksia.

 

VALMENNUS #4:
 

Rohkeus ja parempi itsetunto.

 

Itsesi kehittäminen on kasvamista sellaiseksi ihmiseksi, joksi haluat tulla. Se, kuka olet ja miten toimit elämässäsi on vahvasti linkittynyt siihen, mitä ajattelet itsestäsi ja kuka ajattelet olevasi. Nämä ajatukset rajoittavat tai mahdollistavat oman elämän toteuttamista.

 

Paremman itsevarmuuden rakentaminen - Paremman itsetunnon rakentaminen - Rohkeutta oman elämän toteuttamiseen.

 
VALMENNUS #5:
 

Suunnitelma omaan elämään.

 

Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole minkäänlaista suunnitelmaa elämään. Tänään varmistamme, että palaat lomaltasi uuteen elämään.

 

Miten saat vietyä muutokset omaan elämääsi loman ja valmennusten jälkeen - Teemme suunnitelman siihen, miten haluamasi muutokset viedään käytäntöön omassa elämässäsi - Konkreettinen ja selkeä kaava oman elämän muutokseen - Miksi tulet onnistumaan ja mikä estää onnistumasta.