SEE YOU AT THE TOP
KILIMANJARO 2017

 

TOTEUTIMME TÄMÄN MATKAN 2017. SUUNNITTELEMME UUTTA ITSENSÄ JOHTAMISEN MATKAA KILIMANJAROLLE JA TANSANIAAN. KLIKKAA ALLA OLEVAA NAPPIA, JOS OLET KIINNOSTUNUT SIITÄ.

   OHJELMA    SUOSITUKSET      PUHUJAT     HINTA JA VARAUS     SEMINAARIN TIEDOT     MAJOITUS JA LENNOT     OHJEET MATKAAN     KIELI: ENGLANTI


SARJAYRITTÄJÄ JA MENTORI ERIC EDMEADESIN ULTIMAATTINEN JOHTAJUUS JA TIIMINRAKENNUS -OHJELMA, JOSSA KIIPEÄT AFRIKAN KORKEIMMALLE HUIPULLE, KILIMANJAROLLE, NÄET SAFARIN JA OLET MUKANA RAKENTAMASSA PAIKALLISTA YHTEISÖÄ. 

 

 

 

SEE YOU AT THE TOP (SYATT)


SYATT IS AN ADVANTURE SEMINAR CREATED BY INTERNATIONAL ENTREPRENEUR, ERIC EDMEADES. ERIC CREATED THE PROGRAM TO CREATE AN INTIMATE, POWERFUL AND EFFECTIVE ENVIRONMENT FOR THE DEVELOPMENT OF LEADERSHIP SKILLS AND ADVANCED STATE MANAGEMENT. 

 

Years ago I observed something  that frustrated me: people attend classes and seminars all the time and often only a small percentage of them actually take action. Why spend the money and invest the time and then not take action? Whenever I create or deliver one of our programs, my aim is to create a truly lasting and powerful impact for our clients. And Kilimanjaro gives me a special opportunity to do just that.

 

Kilimanjaro has been on my bucket list for as long as I can remember. When I finally stepped foot on the mountain I was so excited. And then, as the days went buy, and the experience intensified, I realized that climbing Kilimanjaro was:

 

a) A great metaphor for any major undertaking like starting or running a business, parenthood or, simply, life.

b) An excellent opportunity to teach advanced leadership skills and powerful state management techniques.

 

Ultimately, it dawned on me that I could use Kilimanjaro as my classroom; I could take clients to Africa and teach them powerful and effective principles for leadership and for life. Metaphors are a powerful tool for learning. Fire-walks and board-breaking are a lot of fun and can powerfully teach people about breaking through or overcoming fear, but neither are good metaphors for living life. Imagine trying to run a business with the same energy and intensity that is created by doing a firewall.

 

At SYATT you will experience every emption that you would normally experience in a year. You will be tested and rewarded. You will have extreme highs and difficult lows. And you will learn more about yourself in a week than you could ever imagine.

 

- Eric Edmeades

 

 

 


SYATT ON JÄRJESTETTY JO USEIDEN VUOSIEN AJAN - MITEN OSALLISTUJAT OVAT KOKENEET SEN?
 

Katso video ja kuulet, miten osallistujat eri puolilta maailmaa ovat kokeneet tämän matkan!

 

 

 

ERIC EDMEADES ON SARJAYRITTÄJÄ, VALMENTAJA JA MENTORI

 

Eric Edmeadesillä on yli 20 vuotta kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hän omistaa, tai on omistanut, yrityksiä useilta eri aloilta, mukaan lukien IT, logistiikka, tapahtumien järjestäminen ja Hollywoodin erikoistehosteet, joita on käytetty mm. elokuvissa Pirates of the Caribbian, Transformers ja Avatar.

 

KOMMUNIKOINNIN SPESIALISTI JA TUNNUSTETTU ERIKOISLAATUISEN ELÄMÄN ELÄJÄ, JOKA KIRJOITTAA JA PUHUU LIIKETOIMINNASTA, TERVEYDESTÄ JA IHMISSUHTEIDEN DYNAMIIKASTA.

 

Eric on erityinen ammattipuhuja, jossa yhdistyy se, että hän on hyvin jalat maassa, lämmin ja karismaattinen siihen, että hänellä on aitoja tuloksia ja saavutuksia takanaan. Eric saa arvostusta siitä, että hän osaa tehdä hyvinkin vaikeista ideoista ja strategioista käytännönläheisiä ja helposti käyttöön otettavia.

 

Erikoislaatuinen elämä ei tapahdu sattumalta: Se toteutuu, kun selvität esteet, mikä pitävät sinua paikallaan, ottamalla selkeän vision haluamastasi elämästä ja kehittämällä ja ottamalla käytäntöön oikeat tehokkaat strategiat, joilla saat aikaan haluamasi muutokset.

 

Eric on kanadalainen, joka asuu nykyään Karibialla yhdessä vaimonsa, Elisen, kanssa.

 

 

 

HINTA JA VARAUS

 

TÄMÄ EI OLE EDULLISIN TAPA VALLOITTAA KILIMANJARO, MUTTA TÄMÄ ONKIN KAHDEN VIIKON SEMINAARI ITSESI JOHTAMISEEN HUIPPUJENGISSÄ. 

 

 

YKSI HINTA, JOKA SISÄLTÄÄ KAIKEN PAIKAN PÄÄLLÄ

 

Sijoituksesi tähän matkaan: 9 997 USD (8 889€)
 

OSALLISTUJAT ELI KETÄ ON MUKANA


Koko SYATT 2017 -ryhmä tulee koostumaan todennäköisesti kolmesta eri kahdeksan hengen ryhmästä, jotka tulevat eri puolelta maailmaa. Ryhmissä on mm. yrittäjiä ja johtajia, jotka ovat kiinnostuneita sekä valloittamaan Kilimanjaron, mutta myös oppimaan matkan varrella merkittäviä itsensä johtamisen taitoja.

Suomesta mukaan pääsee kahdeksan hengen ryhmä, joka on jo osittain täytetty.

Maksusta 10% tulee maksaa 

 

MAKSAMINEN


Maksusta 500USD tulee maksaa heti, jotta paikan saa varattua. Loppusumma tulee maksettavaksi elokuun 2016 alkuun mennessä.

 

 

 

 

SEMINAARIN TIEDOT

 
AJANKOHTA
Tapahtumat on mennyt.

 

KESTO


2 viikkoa

 

KIELI
Seminaarin kieli on englanti. Käytössä ei ole tulkkausta. 

 

PAIKKA

 

SYATT järjestetään Tansaniassa Afrikan korkeimman vuoren, Kilimanjaron läheisyydessä.  Tarkemmat paikat tiedotetaan osallistujille.

 

 

 

 
 

 

MAJOITUS JA LENNOT

 

MAJOITUS

 

Matkan hintaan sisältyy majoitus Tansaniassa seminaaripäivien aikana, vaelluksella ja safaripäivinä.

 

 
LENNOT

 

Lennot ja matkat kotipaikasta Tansaniaan eivät sisälly kurssin maksuun ja halutessaan jokainen voi hoitaa matkavarauksensa itse. 

Uskalla Innostua -tiimi selvittää mielellään ryhmähinnan Suomesta lähtevälle ryhmälle.

 

Suositeltu lento on Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle (JRO tai KIA).

Momondo-hakupalvelun mukaan edullisimmat lennot ovat Helsingistä alkaen 721€.

Matka aika vaihtelee 14-16 tunnin välillä yhteydestä riippuen. Matkalla on yleensä 1 välilasku.
 

 

Suosituksemme: Varaa lennot heti, kun olet päättänyt lähteä matkaan ja olet saanut vahvistuksen osallistumisestasi meiltä.

 

 

 

 

OHJEET MATKAAN

 

Tämän matkan osalta tarkemmat tiedot lähetetään vain osallistujille.